.
Hari-hari yang telah berlalu, sememangnya akan meninggalkan seribu satu kisah dan cerita. Maka dengan itu lahirlah akusebuahkisah ! yang mana, diari kembara hidup yang singkat ini diabadikan terus secara maya kerana hari-hari yang telah berlalu, tidak mungkin berulang kembali. Maka, apa salahnya ia diterjemahkan sebagai sebuah kisah. Kisah bukan sebarang kisah... Tetapi kisah yang begitu indah...

.

Thursday, March 31, 2011

PROKAS & AGM PERMANIS



Baru baru ni, seperti yang tertera pada poster di atas, aku sebagai timbalan pengarah, (hehe) baru jer selaamt menjalankan program tersebut... Syukur Alhamdulillah, sebab pada pendapat aku sendiri, aku rasakan program tersebut berjalan dengan lancar, dan paling best ialah apabila penyertaannya sangat menggalakkan. Entahlah, maybe sebab tertarik dengan poster yg macam lawa tu kot, hasil hasyimie designii, haha... Apepun, jika diberi peluang, insyallah, sesi depan anjurkanlah lagi PROKAS dengan skala yang lebih besar.
Jutaan terima kasih saya ucapkan kepada semua pihak terutamanya rakan PERMANIS yang telah banyak membantu menjayakan PROKAS 11... semoga jumpa lagi di PROKAS 12... insyallah...

-boleh lah baca lagi mengenai PROKAS di link di bawah ini :)


dan, selepas ini, program terkahir PERMANIS ialah seperti yang tertera pada poster di atas ini. Moga semuanya berjalan lancar... dan sekadar nak bagi tau, poster kat atas ni, dalam ratusan design2, ini adalah poster terbaik yang pernah saya hasilkan. Btw, cantik itu subjektif... tak semua orang kata ayam kfc tu sedap...

kalau korang sudi nak tengok-tengok my dewan pameran, boleh lah klik link kat atas tu...

2 comments:

pandan said...

buatla lg prgrm PROKAS mua join,,

Mohd Hasyim Bin Harun said...

insyalla... ada lagi... nantikan
hasyim_tmi@yahoo.com